delfin3
LIPIK test
Radio Daruvar 2
TZ GRADA LIPIKA

Posjet skupine zaljubljenika u kampiranje iz Zagreba i Slovenije

13.06.2020. 10:52 | 1136 pregleda | Lifestyle

Na blagdan Tijelova, protekli četvrtak, kroz Lipik je prošla neobična karavana. Radilo se o izletničkoj karavani tvrtke Bauer Caravan Centar iz Zagreba kojoj je primarna djelatnost servis i prodaja novih i rabljenih kampera i kamp prikolica, kao i najam istih.

Piše:
Tomislav Ević

Lipik im je bio prva postaja na putu kojeg su nazvali „Prva Bauer Caravan Centar karavana“ u sklopu koje su uz Lipik obišli i Pakrac, Požegu i Kutjevo zanimajući se za kamp stop lokacije i infrastrukturu za buduće karavane i goste koji bi kamp prikolicama i kamperima mogli posjetiti naš kraj.

Iako su došli nenajavljeno, voditelj Turističke zajednice Grada Lipika Hrvoje Kovačić stavio im se na raspolaganje te je 30 posjetitelja upoznao s poviješću Lipika i njegovom turističkom ponudom,  a sudionici neobične karavane su posjetili i nezaobilaznu lipičku lokaciju, nadaleko poznatu Državnu ergelu Lipik. Napravljen je plan obilježavanja točaka u  Hrvatskoj na njihovoj karti i preporuke putovanja na kojoj se nalazi i Lipik, a predstavljanje voditelja je potvrdilo taj smjer suradnje.

Hrvoje Kovačić je ovom prigodom izjavio da je ovaj neplanirani radni blagdan zalog za buduću suradnju za koju se preporučio i pozvao da u budućnosti u Lipiku bude više njihovih posjeta. Sada su stekli sigurnost u kvalitetan primjer i odgovornost domaćina. U razgovoru nakon turističkog vođenja su pričali kako su ugodno iznenađeni viđenim i ispričanim, a zanimali su ih bazeni, restorani, jezera, odnosno izletišta te biciklističke staze. Žele biti aktivni i upoznati destinaciju. Za ovo putovanje Zlatnom Slavonijom su angažirani i snimatelji tako da će imati promo materijale za daljnju promociju županije prema ovom tržištu. Više fotografija i informacija o karavani pogledajte na web stranici Turističke zajednice, a promo video će nam doći uskoro. 


PRO PING