banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
UDRUGA ŽENA LIPIK

Božićna izložba rukotvorina i ručnih radova

01.12.2018. 15:12 | 911 pregleda | Lifestyle

Udruga žena Lipik i ove je godine organizirala izložbu rukotvorina i ručnih radova koja je izložena u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lipik. Izložba će danas biti otvorena do 20 sati.

Piše:
Tomislav Ević


Na tradicionalnu, dvadeset i prvu izložbu po redu, dobrodošlicu okupljenima je poželjela predsjednica Udruge žena Lipik Dajana Macura istaknuvši da je prije isti broj godina udruga i osnovana. „Svake godine prije Božića nastojimo nekako uljepšati te dane, kojima se svi veselimo i u kojima smo svi nekako bolje međusobno povezani, a nadamo se da će se ovo što smo ove godine pripremili svidjeti svima koji nas se odluče posjetiti“.

Ovogodišnju izložbu rukotvorina otvorio je gradonačelnik Lipika Vinko Kasana pozdravivši i pohvalivši trud i zalaganje članica Udruge te izrazivši posebno zadovoljstvo što je udruga odabrala baš ovaj dan kako bi javnosti predstavili svoja djela i uratke na dan otvorenja manifestacije „Mirisi Božića“ koja će nakon paljenja prve adventske svijeće u 17.30, biti službeno otvorena večeras u 18 sati i kojoj je izložba rukotvorina odličan uvod. Zahvalio im se i na svemu što rade za Grad pri čemu je naveo poklone koje pravi Udruga žena Lipik, koji se poklanjaju gostima Lipika, a i njihove rukotvorine koje krase malu gradsku vijećnicu. Pohvalio je njihovu dugogodišnju ustrajnost, rad i skromnost i suradnju s Gradom prilikom brojih manifestacija te obećao i daljnju podršku kao i do sad. Poželjevši svima sretne i blagoslovljene Božićne blagdane proglasio je izložbu otvorenom.

Izložba je i prodajnog karaktera, tako da će oni koji cijene radove koje su proizvele iskusne i vješte ruke duhom mladih članica ove Udruge, moći naći nešto za ukras svog doma i Božićne trpeze ili pokloniti nešto nekom bliskom i dragom.

Izložbu danas možete vidjeti do 20 sati, a bit će otvorena i sutra od 10 ujutro pa sve do 20 sati navečer.

 

FOTOGALERIJA