LIRA okomiti
LIRA okomiti
Multipak
Nesvakidašnja avantura

Duh Divljeg zapada na ranču KK Diamant u Šeovici

11.09.2023. 08:49 | 1261 pregleda | Lifestyle

U Šeovici je 10. rujna održan događaj koji je donio pravu western atmosferu na ranč Kasačkog kluba Diamant. Western Party privukao je ljubitelje zabave i avanture te ponudio niz aktivnosti koje su oživjele duh Divljeg zapada.

Piše:
Matija Kulhavi

Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u različitim igrama poput bacanja potkova, skakanja u vrećama, jahanja i čak potrage za zlatom. Ove igre nisu poznavale dobne granice, omogućujući svima da se pridruže i natječu u zabavnim aktivnostima.

Glazba je bila neizostavan dio događanja, stvarajući pravu western atmosferu za ples i zabavu pod otvorenim nebom. Posjetitelji su mogli uživati u ritmovima koji su ih odveli na putovanje kroz Divlji zapad.

No, ono što posebno moramo izdvojiti jesu elementi detektivske avanture. Naime, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u potrazi za kriminalcima u bijegu, što je pobudilo pravu dozu uzbuđenja i izazova.

Za one koji su tijekom svih tih aktivnosti osjećali glad ili žeđ, HorseBox je bio na raspolaganju s raznolikom ponudom hrane i pića, omogućavajući im da se osvježe i napune energijom.

Lidija Bašnec, vlasnica KK Diamant, izrazila je zadovoljstvo odazivom posjetitelja te je istaknula da su imali priliku češljati i jahati konje, što je svakako dalo dozu autentičnosti ovom nesvakidašnjem događaju.

FOTOGALERIJA

(Foto: Compas.hr)


LIRA ispod članka