LIRA okomiti
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
FOTOGALERIJA

Proljetna akcija uz STIHL u tvrtki Poljana d.o.o.

19.04.2024. 11:16 | 516 pregleda | PROMO

Tvrtka Poljana d.o.o. iz Požege s nepokolebljivom posvećenošću i kontinuitetom gradi svoj uspješni poslovni put već više od 30 godina. Iako je prošle godine obitelj Ćališ doživjela tešku tragediju gubitkom osnivača tvrtke, Marka, njegovi sinovi hrabro se suočavaju sa svim izazovima koji se pojavljuju u zahtjevnom poslovnom okruženju.

Piše:
Matija Kulhavi

U ovom proljetnom dijelu godine, potražnja za raznovrsnim poljoprivrednim strojevima i opremom, rezervnim dijelovima, akumulatorima TAB-topla, uljem, mazivima, sjemenskom robom, zaštitnim sredstvima te raznim pomoćnim alatima za sadnju na poljoprivrednim i zemljanim površinama neprekidno raste. Svi ti proizvodi dostupni su na jednom mjestu, na dobro poznatoj adresi Trg hrvatskih branitelja 1 u Lipiku, gdje se već dvije godine nalazi poslovnica ove tvrtke.

Iz tvrtke Poljana ističu veliku akcijsku prodaju na sve STIHL motorne kose koja je započela 1. travnja i traje sve do 15. lipnja ove godine. Sada je prilika da nabavite kvalitetnu opremu po povoljnim cijenama! Svaki kupljeni stroj dolazi s dodatnim poklonom, što čini ovu ponudu još primamljivijom.

Osim toga, u ponudi su i renomirani strojevi marke Honda, koju već nekoliko godina na našim prostorima zastupa tvrtka Poljana. Ovi strojevi poznati su po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti te će zadovoljiti potrebe čak i najzahtjevnijih korisnika. Iskoristite priliku i opremite se vrhunskim alatima uz pomoć tvrtke Poljana.

Izuzetno stručno osoblje garantira ne samo uspješnost poslovanja, već i stvaranje pouzdanih odnosa s kupcima.

Naša posvećenost kvaliteti i profesionalizmu odražava se u svakom aspektu našeg poslovanja. Posebno se ponosimo našim ovlaštenim servisom za opremu i strojeve STIHL i Honda (Ferris i Simplicity), gdje rade majstori čija stručnost i iskustvo osiguravaju vrhunsku uslugu. Naši majstori redovito sudjeluju na seminarima i edukacijama kako bi uvijek bili u tijeku s najnovijim tehnologijama i praksama. Vaše povjerenje je naša najveća motivacija, te se trudimo pružiti najbolju moguću podršku i održavanje za vašu opremu“, poručuju predstavnici ove obiteljske tvrtke.


Toplice Lipik_640x200_tekst