LIPIK test
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2

PONOVNO ZAŽELI I TI BITI JEDNA OD NJIH: Projekt ušao u završnu fazu

25.11.2021. 11:15 | 1630 pregleda | PROMO

Piše:
Compas

 

 

 

Program Ponovno zaželi i ti biti jedna od njih, koji je započeo s provođenjem 20. srpnja 2020. godine te traje do 20. 01. 2022., ušao je u završnu fazu u kojoj se trenutno 15 djelatnica ciljane skupine osposobljava za gerontodomaćice, odnosno operaterke na PC računalu. Program osposobljavanja provodi POU Obris iz Požege u svojoj podružnici u Lipiku koja se nalazi u prostorijama Lipičke razvojne i turističke agencije.

Nakon završetka obrazovanja koje se očekuje krajem studenog, njih 8 će steći javnu ispravu za gerontodomaćicu, dok će 7 pripadnica ciljane skupine položiti ispit i završiti program osposobljavanja za operatera na PC računalu. Samim time polaznice će biti konkurentnije na tržištu rada pošto su navedeni programi verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te se isti upisuju u e-radnu knjižicu.

Podsjetimo, projekt Ponovno zaželi i ti biti jedna od njih čija ukupna vrijednost iznosi 2.677.600,00 u potpunosti je financiran iz EU sredstava kroz Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Grada Lipika

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/