LIRA okomiti
LIRA okomiti
Medianno
Udruga Mladi Lipika

U novoobnovljenom domu u Klisi održana početna konferencija

11.10.2021. 10:25 | 1567 pregleda | PROMO

Mladi Lipika održali su početnu konferenciju projekta naziva „Udruga Mladi Lipika - aktivno uključivanje mladih u zajednicu kroz prizmu revitalizacije društvenog doma u Klisi“ vrijednog 1.632.399,71 kuna. Konferencija je održana 1. listopada u novoobnovljenom društvenom domu u Klisi, čija je revitalizacija vrijedna 382.741,75 kuna. Cilj ovog projekta je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za razvoj novih i održivost postojećih programa u zajednici kroz poticanje suradnje javno-civilnog partnerstva i participativnog upravljanja na području Grada Lipika. Nositelj projekta je udruga Mladi Lipika, a partneri su Grad Lipik i Udruga NK Lipik 1925.

Piše:
Compas

Na početku konferencije prisutnima se obratio predsjednik Udruge Blaž Časar, koji je naglasio zadovoljstvo do sada napravljenim te ponovio kako je svrha projekta povećati iskoristivost javnih prostora te unaprijediti sadržaje i aktivnosti od općeg interesa za djecu i mlade, a samim time i cjelokupnu lokalnu zajednicu. Prisutne su pozdravili i predstavnici partnera na projektu.

Obnovom doma stvorili su se poticajni uvjeti za mlade Grada Lipika koji do sada nisu imali adekvatan prostor za druženje i socijalnu interakciju. U skorije vrijeme očekuje se nadopuna inventara, daljnje provođenje projektnih aktivnosti i uvođenje novih sadržaja kojim bi se poboljšalo društveno i socijalno uključivanje djece i mladih na području Grada Lipika.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/