DNM vertikal
delfin3
Hotel Pakrac 365
PRIJAVE U TIJEKU

Natjecanje za najljepšu ljetnu okućnicu Grada Lipika

29.07.2021. 09:21 | 709 pregleda | Lifestyle

I ove se godine tradicionalno organizira natjecanje za najljepšu ljetnu okućnicu Grada Lipika, doznajemo od Hrvoja Kovačića, voditelja lipičke Turističke zajednice.

Piše:
Compas

Ovim putem se pozivaju vlasnici stanova i okućnica na području Grada Lipika da ukrase svoje vrtove i balkone cvijećem i zelenilom te se prijave za sudjelovanje u nagradnoj promotivnoj akciji „Najljepša ljetna okućnica Grada Lipika“ za 2021. godinu.

Sudjelovati u nagradnoj akciji mogu svi, uključujući vlasnike okućnica koji su prošlih godina osvojili nagrade i priznanja. Prijaviti se možete tako da osobno dođete u ured Turističke zajednice Grada Lipika ili na e-mail, odnosno na telefonski broj do nedjelje, 15. kolovoza i pri tome trebate poslati 10 fotografija svoje okućnice.

Nakon prijava i dostave fotografija, na Facebook stranici Turističke zajednice bit će objavljena fotogalerija gdje će biti otvoreno glasovanje do 29. kolovoza. U ocjenjivanju će sudjelovati i žiri koji će imati udio u konačnoj ocjeni.

Nagrade su u vrijednosti 1.000, 500 i 250 kuna koje natjecatelji trebaju upotrijebiti za obogaćivanje prijavljene okućnice.

I ove godine Turistička zajednica grada Lipika i Grad Lipik ovom nagradnom akcijom animiraju građane da ukrase svoje okućnice i naš Grad.

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte OVDJE.

 

Info i prijave:

e-mail: tz.lipik@gmail.com

telefon: 098 575 335

 

Naslovna fotografija: arhiva Compas.hr


DNM ispod