LIPIK test
PUKE banner
Vera Pečanić
ZAPOČELA KONCERTNA SEZONA NA BAZENIMA

Lipički bazeni središte su društvenog života tijekom ljeta

02.08.2020. 10:03 | 899 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Sinoć je na kompleksu otvorenih bazena lipička publika mogla uživati u sjajnom koncertu Tihomira Krajnovića koji je nastupio uz pratnju još jednog lokalnog glazbenika - Srećka Drakslera. Ovaj glazbeni događaj pokazao se kao pun pogodak i pravi dašak osvježenja tijekom ljetne večeri u kojoj nije nedostajalo ni ugostiteljske ponude.

Bila je ovo prilika Lipičanima, kao i posjetiteljima iz okolnih gradova, da uživaju uz neke od najpopularnijih evergreena, izvedbi rocka i popa, ali i uspješnica strane i domaće glazbe.

Ovaj je koncert samo dio bogatog sadržaja kojeg su organizatori odlučili pružiti sugrađanima s ciljem održavanja kvalitetnih zabavnih događanja. FOTOGALERIJA

U skladu s ljetnim vrućinama, vikend na bazenima je atraktivan i po organiziranom noćnom kupanju, ali i po sportskim sadržajima. Tako je tijekom jučerašnjeg popodneva održana škola košarke u organizaciji članova Udruge Libox, dok je tijekom današnjeg popodneva predviđeno druženje kupača sa slijepim i slabovidnim osobama uz pikado, igru s loptama i šahom za slijepe. Udruga slijepih i slabovidnih osoba Pakrac-Lipik ima vlastiti pikado koji koriste članovi, a vi pokušajte biti na njihovom mjestu s crnom pokrivkom preko očiju i igrati pikado. Upoznat će Vas i s njihovim načinom življenja.

Dođite, opustite se, uživajte i rashladite se na lipičkim bazenima.