LIRA okomiti
LIRA okomiti
Toplice Lipik 960x150_nsl
LJETNA POZORNICA

Nevera Band na Bazenima Lipik - Noć nezaboravne glazbe i zabave

22.08.2023. 10:56 | 645 pregleda | Lifestyle

Popularna požeška glazbena grupa Nevera Band ponovno će zapaliti scenu na Bazenima Lipik ovog petka, nudeći posjetiteljima nezaboravni glazbeni doživljaj u sklopu svojeg koncertnog nastupa. Nakon spektakularnog otvaranja kupališne sezone u Lipiku, grupa se sprema oduševiti svoju vjernu publiku još jednom.

Piše:
Matija Kulhavi

Koncert, koji započinje u 21:30, obećava spektakularan glazbeni doživljaj i priliku za dobar provod u ugodnom ambijentu Bazena Lipik. Ulaznice su dostupne po pristupačnoj cijeni od 1,50 €, što čini ovu manifestaciju dostupnom širokom krugu ljubitelja glazbe i zabave.

Nevera Band, grupa sastavljena od iznimno talentiranih glazbenika iz Požege, već je prethodno privukla velik broj posjetitelja na svom koncertu održanom na početku ljetne sezone. Njihov zarazni zvuk i energična izvedba osigurali su nezaboravan doživljaj svima koji su prisustvovali tom događaju. S obzirom na uspješnost tog koncerta, očekuje se da će i ovaj koncert privući brojnu publiku željnu kvalitetne glazbe i dobre zabave.

Uz noćno kupanje i bogatu ugostiteljsku ponudu na Bazenima Lipik posjetitelji će imati sve što im treba kako bi se osjećali ugodno i zadovoljno. Produženo radno vrijeme do 4 sata ujutro pružit će dodatnu priliku za opuštanje i zabavu te će osigurati da se svi prisutni mogu prepustiti ritmu glazbe i uživati u društvu prijatelja.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Nevera Band je spreman uzdrmati Lipik s nevjerojatnom glazbom i energijom, stvarajući atmosferu koja će se dugo pamtiti. Svi ljubitelji glazbe, zabave i nezaboravnih trenutaka su pozvani da se pridruže ovom koncertnom spektaklu.

Može biti slika sljedećeg: 6 ljudi, truba i tekst


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/