LIPIK test
LIPIK test
Medianno
LEVEL FIT STUDIO, VL. JOSIP OSMAK

Lipik uskoro dobiva prvi fitness studio

09.03.2022. 12:56 | 3091 pregleda | Lifestyle

U lipičkoj Ulici Matije Gupca, na kućnom broju 30 prolaznici zasigurno primjećuju kako se već neko vrijeme odvijaju radovi na uređenju lokala smještenog u prizemlju. Naime, upravo na navedenoj lokaciji u našem će gradu uskoro biti otvoren prvi fitness studio. Inicijator, ali i vlasnik ovog budućeg fitness centra mladi je 22-godišnji Lipičanin Josip Osmak, fitness trener, ali i student 3. godine prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi.

Piše:
Matija Kulhavi

Level fit studio, kako će glasiti naziv ovog prostora namijenjenog dobrim vibracijama, pozitivnoj atmosferi i sportskom duhu, svoja će vrata otvoriti do kraja ožujka. Bit će namijenjen općoj populaciji, dakle svim početnicima, rekreativcima i sportašima, ističe ovom prilikom Josip Osmak, njegov osnivač.

Provodit će se funkcionalni fitnes, zapravo je to svojevrsni sustav treninga koji vas uči kako se pravilno kretati. Tek onda kada se nauče osnovni obrasci kretanja može se započeti s usavršavanjem motoričkih sposobnosti, da budemo jači, brži i fleksibilniji, što nam je potrebno u svakodnevnom životu.“, naglašava Josip te dodaje kako će se raditi vježbe s vlastitim tijelom, s rekvizitima, elastičnim gumama, girjama i ostalim rekvizitima.

Prema Josipovim riječima svatko može raditi trening, što pak može biti sjajna priprema za neke druge sportove, ali isto tako može biti i odličan način rekreacije.

Josip Osmak / Foto: Compas.hr

Treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom tijekom kasnih poslijepodnevnih i večernjih sati (cca od 17 do 22h), međutim ako nekome to vrijeme ne bude odgovaralo uvijek će postojati mogućnost dogovora za neke druge dane i termine.

Funkcionalni fitnes treba biti zabavan i koristan pa je najbolja opcija za to grupni trening. Smatram da je ljudima u Lipiku i okolici ovo potrebno jer dosad nisu imali opciju za takav način treninga.“, napominje Josip.

Inače, Josip ima i svoj YouTube kanal, ali i Instagram profil koji je u posljednje vrijeme nešto popularniji. Putem društvenih mreža dosad se virtualno trudio popularizirati ovu vrstu treninga, a uskoro će to biti moguće i u realnosti o čemu ćemo još zasigurno pisati u budućnosti kad Level fit studio otvori svoja vrata u Lipiku.

Josip u prostoru budućeg fitness studija / Foto: Compas.hr


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/