LIRA okomiti
LIPIK test
Radio Daruvar 2

Rekord Lige i velik odaziv na Novu godinu obilježili 4. i 5. kolo Omanovac zimske trening lige

03.01.2022. 11:28 | 2366 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

 

 

Već tradicionalno, svake se godine 1. siječnja, dakle na Novu godinu, održava redovno kolo Omanovac zimske trening lige s početkom u 12:00 sati. Ove godine su lijep i topao zimski dan te standardno dobra atmosfera na ranijim kolima na start doveli 35 trkača iz Lipika, Pakraca, Daruvara, Kutine, Slavonskog Broda, Garešnice i Požege, uz gotovo još toliko navijača i pratitelja. Većina natjecatelja ovo kolo je trčala, a bilo je i šetača kao i biciklista.

Nakon čestitki i druženja standardnu rutu od pakračke Česme do Planinarskog doma Omanovac, koja iznosi 7,7 km i 490 m visinske razlike, najbrže su svladali Antonio Đurčević iz Požege, koji se jako približio u ukupnom poretku vodećem Kelemenu, te Sanja Vuković iz Kutine koja je malo povećala prednost ispred Martine Šipoš Vučković iz Slavonskog Broda. Druga kod žena bila je domaća predstavnica Sendi Štrbac.

Dva tjedna ranije Ligu je pohodilo 28 natjecatelja, a najbrži kod muških su bili Antonio Đurčević, Vedran Kelemen i lanjski pobjednik Renato Dasović, dok su kod žena stazu prve svladale Martina Šipoš Vučković, Sanja Vuković te domaća Antonija Demartini. To kolo obilježio je i apsolutni rekord utrke koji je postavio Đurčević s vremenom 35:12, popravivši tako Dasovićev rezultat za 49 s.

Do kraja su ostala još dva kola, i bit će neizvjesno i u muškoj i u ženskoj kategoriji. Za prva tri mjesta kod muškaraca konkurira pet natjecatelja, dok su vrlo vjerojatno kod žena postolja podijeljena, ali ne zna se kojim poretkom. Sljedeće, 6.kolo, održava se 16.1.2022. s početkom u 10:00 sati.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/