LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Multikulturalni centar Lipik

Održana odlično posjećena radionica izrade Božićnih vijenaca

14.12.2021. 12:59 | 3719 pregleda | Lifestyle

Vrijeme je adventa, kada se ukrašavaju domovi i kite božićne jelke, a jedan od ukrasa kojim se može uljepšati dom u ovo blagdansko vrijeme je i božićni ukrasni vijenac za vrata koji je bio glavna tema Božićne radionice Helene Szabo koja je održana jučer u večernjim satima u Multikulturalnom centru u Lipiku. Radionica je dio programa adventskih događanja „Mirisi Božića u Lipiku 2021“.

Piše:
Tomislav Ević

Radionica na kojoj je lipička poduzetnica i cvjećarka Helena Szabo dala jedan od odgovora na pitanje kako ukrasiti dom za blagdane i kako iz „ničega“ stvoriti nešto posebno i lijepo bila je odlično posjećena, a tražilo se i mjesto više no radi epidemioloških preporuka broj sudionika bio je ograničen na 20. Radionica je trajala skoro dva puna sata dok sve sudionice nisu dovršile svoje kreacije, a uz to što je radionica bila besplatna svoje su kreacije dobile u trajno vlasništvo.

Voditeljica radionice Helena Szabo svoj je božićni vijenac poklonila štićenicima lipičkog Dječjeg doma i zahvalila se svim gošćama sinoćnje radionice na sudjelovanju i predivnim radovima kao i ravnateljici Gradske knjižnice i čitaonice Lipik Jasni Molnar Kukić i Gradu Lipiku na suradnji u organizaciji sinoćnje Božićne radionice.

Fotogalerija: Božićna radionica Helene Szabo (kako ukrasiti dom za blagdane) 13. 12. 2021.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/