Delfin 2022
Delfin 2022
LIRA vodoravni
DVODNEVNA IZLOŽBA

Udruga žena Lipik predstavlja Zimsku izložbu rukotvorina i ručnih radova

11.12.2021. 10:58 | 3821 pregleda | Lifestyle

Udruga žena Lipik danas i sutra u prostorijama lipičkog DVD-a organizira Zimsku izložbu rukotvorina i ručnih radova za sve one koje zanimaju kreativne i domišljate ideje kako ukrasiti dom i blagdanski stol. Izložba je otvorena danas u 10 sati, a svi zainteresirani će ju moći vidjeti i tijekom sutrašnjeg dana, sve do 20:00 sati.

Piše:
Matija Kulhavi

Za one koje zanimaju kreativne i domišljate ideje kako ukrasiti dom i blagdanski stol tijekom božićnih blagdana tradicionalna izložba rukotvorina i ručnih radova Udruge žena Lipik otvorena u subotu, 11. prosinca u Vatrogasnom domu u Lipiku pravo je mjesto za posjetiti.

Samo za ovu izložbu, marljive ruke članica Udruge žena Lipik izradile su mnoštvo suvenira i ukrasnih predmeta s božićnim motivima, a tu su i razne slastice kojima se svi posjetitelji mogu poslužiti. Izložba će biti otvorena i sutra, sve do 20 sati.

FOTOGALERIJA


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/