LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Mžnl Brod - Požega

U Lipiku gostuje najbolja momčad prvenstva

11.09.2020. 09:55 | 587 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Nogometaši Lipika nakon prva tri kola imaju isto toliko bodova. Pobjedu su zabilježili u domaćem susretu protiv Jakšića, a poraženi su na gostovanjima u Oprisavcima i prošlog vikenda kod jednog od favorita prvenstva, Svačića u Starom Slatiniku s 4-2. Lipik 1925 trenutno se nalazi na devetom mjestu prvenstvene ljestvice, a u goste mu stiže prvoplasirana momčad lige, koja otvoreno najavljuje napad na 3.ligu, a rezultati im idu k tome u prilog. Omladinac iz Gornje Vrbe trenutno u tri susreta ima isto toliko pobjeda uz 8-1 gol razliku.

 
Utakmica se igra u subotu u 16:30h.
 
Iz uprave Lipika pozivaju navijače da podrže momčad u ovoj vrlo bitnoj utakmici, kako bi lakše pokušali zaprijetiti i doći do bodova protiv ove neugodne momčadi.
 
Pakrački Hajduk trenutno ima pet bodova i nalazi se na šestom mjestu, a ovaj vikend gostuje u Kuzmici koja još nema pobjede ove sezone.
 
1.ŽNL
 
Dobrovac je povezao dvije pobjede i trenutno se sa šest bodova nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice. Ovog vikenda u goste im stiže Graničar iz Bučja koji ima jednu pobjedu i deveta je momčad lige. Utakmica se igra u nedjelju u Dobrovcu u 16:30h.
Croatia DO pretposljednja je momčad lige, a u nedjelju gostuju kod vrlo dobre ekipe, imenjaka iz Mihaljevaca.
 
2.ŽNL
Naši predstavnici u 2.ŽNL ove sezone su Dinamo iz Badljevine i Slavonija Prekopakra. Obje momčadi idu na gostovanja, Dinamo u Eminovce, a Slavonija u Golobrdce.