Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
KK LIPIK 1974

Skupština i drugi dan turnira povodom 10. obljetnice reaktivacije

06.09.2020. 07:37 | 380 pregleda | Sport

Drugi dan obilježavanja desete godišnjice reaktivacije Kuglačkog kluba Lipik 1974 počeo je u subotu 5. rujna u 15 sati drugim dijelom turnira u Gradskoj kuglani Pakrac, na kojem su uz prvu ekipu KK Lipik sudjelovale i ekipe KK Medveščak iz Zagreba, KK Hvidra iz Virovitice i ekipa Ženskog kuglačkog kluba Novska.

Piše:
Tomislav Ević

Turnir je kao i prethodnog dana otvorila dopredsjednica kluba Ankica Keč, a nakon otprilike 4 sata koliko je trajao turnir kao najbolja pokazala se ekipa KK Medveščak 1958 sa srušenih 2236 čunjeva dok je Marinko Matić iz istog kluba osvojio odličje za najboljeg pojedinačnog igrača drugog dana turnira.

Na svečanoj skupštini koja je upriličena u večernjim satima poslije turnira iza spremišta DVD-a Lipik, tajnik KK Lipik Mirko Tušim dodijelio je pobjednički pehar prvoplasiranoj ekipi, drugoplasiranoj ekipi KK Papuk Pakrac i trećeplasiranoj ekipi Slavonskog Banovca kao i najboljem pojedinačnom igraču drugog dana turnira.

Uslijedila je dodjela zahvalnica i priznanja mnogim donatorima i sponzorima koji su potpomogli rad kluba posljednje desetljeće, sadašnjim i bivšim članovima KK Lipik kao i uvaženim gostima i uzvanicima koji su se svojim djelovanjem upisali u povijest kluba.

U ime Hrvatskog i Županijskog kuglačkog saveza okupljenima se obratio predsjednik Županijskog kuglačkog saveza Darko Zovko prilikom čega je KK Lipik uručio prigodnu plaketu za desetu godišnjicu obnovljenog djelovanja, a skupštini se obratio i legenda hrvatskog i svjetskog kuglanja Nikola Dragaš prisjetivši se svojih prijašnjih posjeta Lipiku i izrazivši žaljenje što radi poodmakle dobi nije mogao pokazati dio svojih vještina na turniru, ali možda će za to biti prilike na Prvenstvu Hrvatske za veterane. Uz čestitke za obljetnicu reaktivacije kluba tajniku KK Lipik uručio je prigodan poklon, poželjevši vodstvu i članstvu kluba daljnji dugogodišnji rad bez novih prekida.


Druženje se poslije službenog dijela skupštine nastavilo u neformalnom tonu.

Fotogalerija: Drugi dan turnira i svečana skupština povodom

obilježavanja 10. god. reaktivacije KK Lipik 1974