delfin3
LIPIK test
Hotel Pakrac 365
23. LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR PAKRAC

DRVO-PROMET pobjednik turnira u Pakracu

28.07.2020. 08:54 | 938 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

Pobjedom ekipe DRVO-PROMET sinoć je završen 23. ljetni malonogometni turnir u Pakracu.

Prije same završnice turnira odigrane su polufinalne utakmice u kojima je ekipa DRVO-PROMET pobijedila ekipu Elite Academy/Beauty Point s rezultatom 2:1 i tako se plasirala u finale, dok je u drugoj polufinalnoj utakmici rezultatom 8:1 ekipa Domorad Bjelovar pobijedila momčad CB Jet Seta, koja je pak naknadno u utakmici za treće mjesto s rezultatom 0:7 izgubila od ekipe Elite Academy/Beauty Point.

Konačna, finalna utakmica između ekipe bjelovarskog Domorada i ekipe DRVO-PROMETA završila je pobjedom potonjih i to rezultatom 3:2, nakon izvođenja sedmeraca.

Nakon turnira, nagrađene su najbolje ekipe i proglašeni najbolji igrači. Prvoplasirana ekipa Drvo-promet osvojila je nagradu od 10.000 kuna, drugoplasirani Domorad je dobio 3.000 kuna, a trećeplasiranoj ekipi Elite Academy/Beauty Point pripalo je 1.500 kuna. Na četvrtom mjestu se našla ekipa CB Jet seta koja je osvojila pehar. Nagrade je podijelila pakračka gradonačelnica i saborska zastupnica Anamarija Blažević.

Najboljim igračem turnira proglašen je Antonio Fogl (DRVO-PROMET). Stjepan Petrović (Pizzeria Hookah) proglašen je najboljim strijelcem turnira, a Ivan Đukanović (Domorad Bjelovar) najboljim golmanom. Za najboljeg mladog igrača izabran je Alen Grafina (Elite Academy/Beauty Point).