LIPIK test
LIPIK test
Medianno

MLAĐE KATEGORIJE RUKOMETNOG KLUBA LiPa - aktivni i tijekom lipnja

29.06.2020. 08:52 | 446 pregleda | Sport

Piše:
Sezame.pr

Iako su sva rukometna natjecanja otkazana, mlađe kategorije Rukometnog kluba LiPa bile su aktivne i tijekom mjeseca lipnja.

Trenirali su isključivo na vanjskim terenima Osnovne škole braće Radić Pakrac te Srednje škole Pakrac. U nedostatku službenih utakmice, kategorije dječaka „A“ i „B“ sudjelovale su na prijateljskom turniru koji je odigran u Novoj Gradišci, na vanjskim rukometnim terenima. Dječaci "A" su turnir završili na drugom mjestu, a dječaci "B" su bili 4. u konkurenciji isto toliko ekipa.

Uz ovaj turnir, dječaci "A" su sudjelovali na kvalifikacijskim turnirima „Sportskih igara mladih“ u Đurđevcu i Slavonskom Brodu gdje, u vrlo jakoj konkurenciji, ipak nisu uspjeli izboriti završni turnir u Splitu.

Kako nas je informirao Ivan Macura, tajnik kluba, mlade rukometašice i rukometaši će odraditi još tjedan dana treninga nakon čega idu na ljetni odmor. Dio ljeta ipak će provesti zajedno s obzirom da će 19 mladih rukometaša i rukometašica, zajedno s 3 voditelja, od 13. do 22. srpnja boraviti u odmaralištu Crvenog križa na Viru.

Što se tiče seniorske ekipe, nakon poništenja sezone nisu nastavili s treninzima i najavljeno je da će s pripremama za sljedeću sezonu započeti početkom kolovoza.