LIPIK test
LIPIK test
SDSS2
NOGOMETNI VIKEND

Memorijalni nogometni turniri u Marinom Selu i Pakracu

09.08.2019. 07:19 | 634 pregleda | Sport

Ljubitelji nogometa nadolazećeg će vikenda (10. i 11. kolovoz) imati prilike uživati u čak dva nogometna turnira, u Marinom Selu i Pakracu.

Piše:
Matija Kulhavi

U organizaciji HNK „Jovača“ Marino Selo i pod pokroviteljstvom Grada Lipika 10. i 11. kolovoza na nogometnom igralištu u Marinom selu, održat će se Memorijalni turnir „VEZMAR“, posvećen poginulim igračima HNK „Jovača“ u Domovinskom ratu i tragično preminulima. Na turniru će uz domaćina HNK „Jovača“, nastupiti još NK „Ribar“ (Kaniška Iva), NK „Mladost_Nada“ (Hrastovac) i NK „Stari Grad“ (Kraljeva Velika).

Početak i svečano otvorenje turnira bit će u subotu, a snage u prvoj polufinalnoj utakmici s početkom u 17:30 sati odmjerit će ekipe HNK „Jovača“ i NK „Stari Grad“. Druga polufinalna utakmica na programu je u 19 sati između NK „Mladost_Nada“ – NK „Ribar“. Poraženi iz ova dva susreta razigravat će za 3. mjesto u nedjelju u utakmici čiji je početak u 17:30 sati, dok će pobjednici subotnjih utakmica igrati za 1. mjesto u nedjelju u 19 sati,a nakon finalne utakmice će se proglasiti pobjednici i dodijeliti priznanja i nagrade.

Istovremeno, u Pakracu, povodom Dana hrvatskih branitelja Pakraca i Lipika, a u organizaciji NK Hajduk Pakrac i Grada Pakraca, na Gradskom stadionu odigravat će se tradicionalni „Memorijalni turnir za poginule hrvatske branitelje”. Na turniru će uz pakrački Hajduk sudjelovati HNŠK Moslavina (Kutine), Slaven Belupo 2 (Koprivnica) i NK Kamen (Sirač).

Prvi polufinalni susret odigrat će se između ekipa Moslavine i Slaven Belupa 2 s početkom u 16 sati, dok će drugo polufinale s početkom u 18 sati odigrati ekipe domaćeg Hajduka i Kamen Sirača. Slabiji iz subotnjih ogleda imat će priliku izboriti se za 3. mjesto u nedjelju u utakmici koja će biti na rasporedu u 16 sati , dok je finalna utakmica na rasporedu u 18 sati, nakon koje slijedi svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.