banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Radio Daruvar
SA SPORTSKIH TERENA - RK LIPA

Rukometaši poraženi u Donjem Miholjcu

12.03.2019. 07:21 | 385 pregleda | Sport

Seniori RK LiPa upisali su još jedan poraz na gostovanju. Ovoga puta od njih je bila bolja ekipa RK Mladost iz Donjeg Miholjca. Po tko zna koji puta ove sezone, tanka klupa i tehničke greške naše su rukometaše stajala dva boda. 

Piše:
Matija Kulhavi

U utakmicu su ušli poprilično mlako pa su domaćini vrlo brzo poveli s 4:0 i tu su prednost nastavili održavati i povećavati. Seniori nisu uspjeli konsolidirati svoje redove i stoga je na poluvremenu rezultat bio 19:13 za domaćina. Ispostavilo se da je razlika na poluvremenu ipak bila prevelika te na kraju naši dečki ipak nisu uspjeli dostići prednost, premda se ne može reći da nije bilo prilike. Uz više smirenosti i koncentracije, bodovi su mogli otići i na stranu RK LiPe. U konačnici, rezultat je glasio 31:29.

"Sve u svemu, zaslužena pobjeda domaćina, a mi se okrećemo susretu s mladom i odličnom ekipom RK Požege 2, gdje će koncentracija morati biti na puno većoj razini ako želimo da bodovi ostanu u Pakracu.", mišljenje je članova uprave Kluba.

Za RK LiPa su nastupali vratari Dario Papušek te Mislav Vujatović i igrači Karlo Frajfogel, Robert Ružička (2), David Antonić (8), Petar Sommer (3), Matija Šimić (5), Ivan Macura (4), Mihael Sreš (4), Kristijan Paragi, Roko Major (3).

Porazi mlađih kadetkinja u Kutini

Ovog vikenda su bile aktivne i mlađe kadetkinje. Naime, one su u sklopu 1. HMKRL gostovale u Kutini te ostvarile dva poraza. Bolje od njih su bile vršnjakinje iz Siska te domaćina iz Kutine.

Za ŽRK Lipik - ŠR LiPa su nastupale: vratarka Lana Laura Ostrman te igračice Dorotea Hihlik, Petra Hihlik, Nika Ljevaković (4 pogotka u dvije utakmice), Zrinka Hihlik (1), Nika Čelec (1), Gabriela Madžarević (18), Lea Jurjević (2), Nika Lopar te Erin Lepka.

Usprkos porazima čestitke curama na borbi i uloženom trudu!

5. krug, 1. HMKRL:

ŽRK Lipik - ŠR LiPa - ŽRK Sisak (8:15) 12:29
ŽRK Lipik - ŠR LiPa - ŽRK Moslavina Kutina (8:15) 14:27