banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
S NOGOMETNIH TERENA

Lipik i Dobrovac se ne zaustavljaju

08.10.2018. 23:12 | 1036 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Pobjedom protiv NK Croatia iz Mihaljevaca rezultatom 3:1 i osvojena dodatna tri boda tijekom subotnje utakmice odigrane na lipičkom gradskom stadionu, naš domaći nogometni klub Lipik 1925 nakon šestog kola 1. ŽNL s osvojenih deset bodova trenutno se nalazi na 5. mjestu. Unatoč početnom vodstvu gostujuće ekipe iz Mihaljevaca, Jirasek do poluvremena uspijeva izjednačiti rezultat. U daljnjem tijeku Derenj i Jirasek iskorištavaju dvije sjajne prilike i golovima dovode Lipik do konačne pobjede.

U sklopu 2. ŽNL NK Dobrovac je u nedjelju na domaćem terenu „petardom“ ispratio NK Hrvatski dragovoljac iz Brodskog Drenovca. Premda su gosti dva puta vodili (0:1,1:2), nogometaši Dobrovca u kratkom su roku uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist i privesti utakmicu kraju s rezultatom 5:3. Za Dobrovac su golove ostvarili Tepeš (2x),Lujić, Šulc i Visković.

Croatiju iz Donje Obriježi je na gostovanju u Gradcu porazila ekipa Slavena rezultatom 3:1.

Unutar 3. ŽNL momčad nogometnog kluba Dinamo iz Badljevine osvojila je bod u utakmici protiv NK Lipa, a prekopakranska Slavonija je rezultatom 5:1 izgubila u Eminovcima. NK Jovača je na gostovanju u Biškupcima utakmicu završila rezultatom 3:3. Za klub iz Marinog Sela golove su postigli Antonio Hrabušicki (2x) i Đuro Lengelić.

Pakrački je Hajduk u sklopu MŽNL Slavonije i Barnanje Hajduk poražen na gostovanju u Županji od Graničara s rezultatom 4:0.