banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Radio Daruvar
S NOGOMETNIH TERENA

Lipik pobjedom protiv Jakšića uzeo tri boda

02.10.2018. 00:04 | 400 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Nakon ponešto lošijeg ulaska u sezonu igrači NK Lipika 1925 počeli su skupljati bodove te se penjati na ljestvici.
Iako nismo odigrali najbolje uzeli smo tri boda. Domaćin je na početku krenuo bolje, stvorio šanse koje nije iskoristio što smo mi kaznili golom za vodstvo. Slično je bilo i u drugom poluvremenu, žustar ulazak domaćina nije rezultirao pogotkom, nakon čega smo mi postigli treći i prelomili utakmicu. Konačni rezultat sigurno nije realan odraz stanja na terenu, domaćin je zaslužio u najmanju ruku jedan pogodak, iskreno govoreći i više od toga, ali eto, tako je to u nogometu. Vratilo nam se nešto iz ranijih utakmica i sada je puno ugodnija situacija, imamo sada nekakvog mira za daljnji rad. Čestitke i mojim igračima i domaćinu na dobroj i zanimljivoj utakmici.“ rekao je trener Ognjen Kafke, nakon rezultata 3:0 i subotnje pobjede Lipika nad Jakšićem u kojoj su golove postigli Jirasek, Oršić i Galko.

U sklopu 2. ŽNL momčadi NK Dobrovac i NK Croatia Donja Obrijež obje su utakmice završili izjednačenim rezultatom; prvi na gostovanju u Sulkovcima, a drugi kao domaćin protiv Graničara iz Bučja te su tako i jedni i drugi osvojili po bod.

Ekipa NK Jovača u sklopu 3. ŽNL bila je domaćin u Marinom Selu momčadi NK Dinamo Badljevina koju je porazila rezultatom 3:2, dok je ekipa NK BSK Biškupci s pet golova na gostovanju u Prekopakri pregazila domaću Slavoniju.

Na gradskom stadionu u Pakracu u MŽNL Slavonije i Baranje pakrački je Hajduk bio domaćin ekipi iz Darde koju je pobijedio rezultatom 1:0.