Narodne kupke vanjski
Grad Lipik_drugi banner
NEZABORAVNO NOGOMETNO ISKUSTVO  

Lovro, Luka, Flavio i Mihael u kampu Real Madrida  

02.07.2024. 09:21 | 1095 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

Lovro Ivanović, Luka Husko, Flavio Zandona i Mihael Vukmanović, četiri su mlada nogometaša NK Lipik 1925 koja su proteklih dana pohađala nogometni kamp službenog europskog prvaka Real Madrida, organiziran od 28. lipnja do 2. srpnja u Slavonskom Brodu.

U tom razdoblju, zajedno s još sedamdeset mladih nogometaša uglavnom iz Središnje i Istočne Hrvatske, naši su dječaci odradili pet treninga u trajanju od 1,45 sati. Ono što je posebno zanimljivo, praksa kampa je formiranje trening - grupa s po 25 igrača, nazvanih po aktulanim zvijezdama „kraljevskog kluba“ poput Modrića, Bellinghama, Viniciusa, Rodryga, Militaa i Kroosa, pa je tako Lovro trenirao u skupini „Modrić“, dok su Luka, Mihael i Flavio pripali „Viniciusu“.

Specifične treninge raznih karaktera vodili su službeni treneri Real Madrida, demonstrirajući vlastitu nogometnu metodologiju za razvoj mladih igrača koja kombinira vještinu, disciplinu i zabavu.

Troškove kampa snosili su roditelji, a svaki sudionik dobio je diplomu za pohađanje kampa, kao i dres, majicu i šorc s obilježjima Real Madrid Foundation, kao uspomenu na ovo nezaboravno iskustvo.

Opis nije dostupan.


LIRA ispod članka