Grad Lipik_drugi banner
Grad Lipik_drugi banner
Tica
5. VRATARSKI KAMP LIPIK: 27.-30. LIPNJA

Trodnevna edukacija mladih nogometnih vratara na lipičkom stadionu

11.06.2024. 09:08 | 354 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

Zanimljiv nogometni kamp specijaliziran za vratare, a pod vodstvom poznatih vratara Zlatka Šepovića i Roberta Zanettija, vlasnika Uefa – C licence te Borne Ivančića, mag. kineziologije, bit će održan od 27. do 30. lipnja na stadionu NK Lipik 1925.

Kamp je namijenjen vratarima od 9 godina do 16 godina. Tijekom trodnevnog radnog razdoblja planirano je odraditi šest treninga u trajanju sat i pol, počevši u petak poslijepodne, a osim praktičnog rada na terenu vratari će odslušati i pokoje zanimljivo predavanje. Završni dan (nedjelja prijepodne) završio bi natjecanjem, kupanjem na lipičkim bazenima i još ponekim iznenađenjem, doznajemo od tima organizatora.

„Kamp je osmišljen tako da se vratarima prezentira njihova uloga u suvremenom nogometu, ukaže na detalje i utvrde se određene smjernice i trendovi u načinu rada", rekao nam je voditelj kampa Šepović te naglasio da su prijave ograničenog broja sudionika (15 vratara) otvorene do 17. lipnja. Do sada je, tvrdi, kamp rezerviralo desetak polaznika, tako da se svi zainteresirani još stignu prijaviti na 098/650-542 ili na email: vae.novska@gmail.com.

Detaljnije o svemu može se pročitati na priloženom plakatu kao i na Facebook stranici: Trening vratara ZS.

Stručnu pozadinu kampa ne treba previše predstavljati. Roberto Zanetti je dugogodišnja vratarska uzdanica i kapetan NK Lipika 1925, dok i o Zlatku Šepoviću lipička sportska javnost zna gotovo sve jer je također branio u NK Lipiku. Biografija otkriva da se školovao u zagrebačkom Dinamu, a branio još za Libertas, Segestu, Hrvatski dragovoljac, Križevce, HAŠK, Naftaše Ivanić, okušao se i u Italiji, a kao trener vratara već godinama vrijedno prenosi znanje na mlade naraštaje vratara. Prošle godine kao trener golmana okušao se i u nogometnoj meki – Saudijskoj Arabiji, a njegova uspješna godina u tamošnjoj najjačoj ligi najbolje se ogleda u podatku da je golman njegovog tima Al Batin FC uvršten u momčadi sezone. 

Opis nije dostupan.

izvor fotografije iz naslova: www.Novska.in


LIRA ispod članka