LIRA okomiti
Grad Lipik_drugi banner
Multipak
ZBOR NOGOMETNIH SUDACA PSŽ

Želiš postati nogometni sudac? Najavljen tečaj sredinom listopada

26.09.2023. 10:40 | 914 pregleda | Sport

Zbor nogometnih sudaca Požeško-slavonske županije sredinom listopada u Požegi organizira edukativni tečaj s ciljem osposobljavanja novih nogometnih sudaca.

Piše:
Compas

Ovaj poziv otvoren je za sve entuzijaste, bez obzira na spol ili prethodno iskustvo, bilo da su bivši ili aktivni nogometaši ili samo zaljubljenici u nogomet.

Tečaj je dostupan svima koji su stariji od 16 godina, ali ne stariji od 35 godina u trenutku prijave.

Tijekom osposobljavanja, kandidati će steći razumijevanje Pravila nogometne igre, naučiti o ključnoj ulozi suca u nogometnim utakmicama i na kraju će testirati svoje znanje u praktičnom dijelu ispita tijekom nogometne utakmice.
Planirani početak tečaja je sredinom listopada, a satnice će biti prilagođene popodnevnim i večernjim terminima kako bi se omogućila maksimalna dostupnost.
Rok za prijave istječe 10. listopada, a važno je napomenuti da je tečaj BESPLATAN za sve zainteresirane, poručuju iz Zbora nogometnih sudaca Nogometnog saveza Požeško-slavonske.
Ako ste zainteresirani i želite postati nogometni sudac - pripravnik, više informacija možete dobiti putem sljedećih kontakata: mob. 099/581-1559 ili email adresa: zbor.sudaca.pz@gmail.com


Toplice Lipik_640x200_tekst