LIPIK test
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
4. MEMORIJAL DRAGUTIN VONDRAK

Rekordan broj sudionika na najvećem plovkaraškom natjecanju u Hrvatskoj

19.09.2023. 09:23 | 706 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

U organizaciji Športskog ribolovnog društva "Bjelka" iz Sunje i obitelji Vondrak, 16. rujna je na jezeru Pakra 2 u Banovoj Jarugi održan 4. međunarodni ribički memorijal "Dragutin Vondrak". Turnir je okupio 150 strastvenih ribolovaca, obarajući tako rekord po broju sudionika i postavljajući novo mjerilo za pojedinačna plovkaroška natjecanja ne samo u Hrvatskoj, već i u Europi. Ovaj događaj, održan pod pokroviteljstvom trgovine Topfishing iz Zagreba, generalnog uvoznika brenda Garbolino, posvećen je poznatom hrvatskom ribolovcu i natjecatelju Dragutinu Vondraku, koji je ostavio neizbrisiv trag u svijetu ribolova.

Osim ribiča iz Hrvatske, međunarodni memorijal je okupio ribolovce iz BiH, Slovenije, Srbije i Italije, a s obzirom na značaj događaja, organizatori su osigurali bogat nagradni fond u ribolovnom priboru, ukupno vrijedan 15 tisuća eura.

Prijava sudionika, zajednički doručak i izvlačenje brojeva održani su na jezeru Skresovi u Garešnici, dok se turnir odvijao na jezeru Pakra 2 u Banovoj Jarugi. Svečano proglašenje je upriličeno u prostorijama DVD Kajgana u Kajgani, a posebno uzbudljivo bilo je izvlačenje tomble s glavnom nagradom -  ribolovni štap šteka u vrijednosti od čak 1000 eura.

Opis nije dostupan.

„O čemu se zapravo radi… Osvajač glavne nagrade, gospodin iz Srbije, odlučio je darovati vrijednu šteku mladoj reprezentativki Nataši Grubić iz Lipika. Ovaj gest velikodušnosti pozdravljen je od svih prisutnih i doista je za svaku pohvalu“, rekao nam je Dejan Vondrak, Dragutinov sin, višestruki državni reprezentativac te jedan od najboljih ribolovaca Hrvatske.

Kako smo nadalje doznali od Vondraka, pobjednik 4. Vondrakovog memorijala je Kristijan Komar iz Bjelovara, a od ribiča s područja Lipika i Pakraca na ovogodišnjem su turniru nastupili: Lipičani Adžijević Zlatko, Sabo Ivan, Majić Saša, te Pakračani Leš Damir, Matijašević Sandi, Ljevaković Željko, Čatak David i Čatak Dean.

Iz obitelji Vondrak su u ime organizatora zahvalili glavnom pokrovitelju Topfishing Zagreb, ŠRD Ilova Garešnica, DVD Kajgana, dok najveća zahvala odlazi na adresu prijatelja, rodbine i volontera koji su svojim trudom i predanošću omogućili ovaj ribički Memorijal. Posebna zahvala upućena je Bjelki GME Sunja, koja je ovim natjecanjem postavila nove standarde u svijetu plovkaroškog ribolova.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/