TOPLICE LIPIK _vanjski
LIPIK test
Toplice Lipik 960x150_nsl
NOVI USPJESI LIPIČKIH TRKAČA

Kelemen osvojio najsjajnija odličja u Jasenovcu i Kutini

07.09.2023. 08:56 | 816 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

Vedran Kelemen je uvjerljivi pobjednik 3. Jasenovačke utrke održane krajem kolovoza. On je dionicu od 10 kilometara savladao za 39:06 minuta, što se pokazalo čak pet minuta bržim vremenom od drugoplasiranog. Uz Vedrana, u Jasenovcu je trčala i njegova supruga Vedrana Kelemen, koja je u ženskoj konkurenciji osvojila 6. mjesto s vremenom 57:57.

Ovaj par je 2. rujna trčao i tradicionalnu humanitarnu utrku Giro di Kutina IX u organizaciji AK Maratonjare Kutina i Zajednice Talijana Dante Moslavina. Na udaljenosti od 10 kilometara, Vedran je ponovno uvjerljivo slavio s vremenom 38:19. Vedrana je trčala upola kraću dionicu, a ostvareno vrijeme od 28:30 bilo je dostatno za 8. mjesto. Utrku u Kutini trčala je i Lipičanka Sanja Skender, koja je zauzela 18. mjesto (32:23), te Nives Romić, koja je kroz cilj prošla kao 26. (37:43).

"Vrlo su rijetke utrke u našoj neposrednoj blizini koje su organizirane na tako visokom nivou. Obje te utrke su meni bile jači tempo treninga i testiranje forme pred Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu koje će se održati za dva tjedna u Varaždinu, gdje se nadam popravljanju osobnog rekorda i dobrom plasmanu na jednoj od najjačih utrka u RH", zaključio je Kelemen.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/