delfin3
Narodne kupke vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Prilika za sve uzraste da se zabave i usavrše

Besplatna ljetna škola stolnog tenisa u Lipiku

15.07.2023. 08:43 | 880 pregleda | Sport

Tradicionalna besplatna ljetna škola stolnog tenisa, koju organizira Stolnoteniski klub LiPa, ponovno će biti otvorena za sve zainteresirane. Škola je namijenjena svim uzrastima i pruža priliku svim polaznicima da nauče i usavrše svoje vještine u igri stolnog tenisa.

Piše:
Compas

Termini ljetne škole su ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 18 do 20 sati, a održavaju se u klupskim prostorijama u Društvenom domu u Filipovcu. Početak škole je zakazan za 24. srpnja, a trajat će sve do 3. kolovoza, u prethodno spomenutim danima i terminima. Svi zainteresirani mogu se priključiti bez obzira na svoj uzrast.

Jedino što je potrebno je donijeti čistu obuću i pokazati dobru volju za učenjem i zabavom. Tijekom škole, polaznici će imati priliku raditi s iskusnim trenerima koji će im davati korisne savjete i voditi ih kroz treninge. Osim toga, polaznici će moći isprobati igru s ping-pong robotom te se međusobno natjecati s prijateljima i drugim igračima.

Stolnoteniski klub LiPa već godinama s ponosom organizira ovu besplatnu ljetnu školu stolnog tenisa kako bi popularizirao ovaj sport među mladima. Kroz ovakve inicijative, klub nastoji potaknuti ljubav prema stolnom tenisu, razvijati sportski duh i pružiti svim zainteresiranim osobama priliku za napredak i usavršavanje u ovoj dinamičnoj igri.

Uz organizaciju ljetne škole, Stolnoteniski klub LiPa ima i svoje predstavnike na Sportskim igrama mladih u Splitu ove godine. Kristijan Kasana i Lana Žgela bit će među sudionicima ovog prestižnog sportskog događaja. Oni će boraviti u Splitu tijekom prvih četiri dana kolovoza te će predstavljati klub i svoj grad na ovom natjecanju.


LIRA ispod članka