LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni
RK LIPA

2. memorijalni turnir spomen na Sinišu Karačića - Sikija

19.01.2023. 08:36 | 414 pregleda | Sport

Prošle su već dvije godine otkako nas je iznenada napustio naš Siniša Karačić - Siki, legenda lokalnog pakračko - lipičkog rukometa, ali i sporta općenito. Kako bi očuvali njegov lik i djelo od zaborava, prošle godine je održan prvi memorijalni turnir njemu u čast. Tako će i ove godine, točnije 28. siječnja, biti održan seniorski rukometni turnir – istaknuto je na službenoj Facebook stranici Rukometnog kluba LiPa.

 

Piše:
Compas

Ovogodišnji turnir bit će neusporedivo jači od prošlogodišnjeg, a publika može očekivati izuzetno atraktivne utakmice, zbog kojih će vrijediti subotnje poslijepodne i večer provesti u pakračkoj dvorani.

Tako će ove godine na turniru zaigrati dva kluba iz Premijer lige, najvišeg ranga hrvatskog rukometa. Prvi od njih je RK Bjelovar, osvajač naslova europskog prvaka 1972. (tada ORK Partizan) te finalist istog natjecanja 1962. i 1973. RK Moslavina - Kutina također je klub iznimno bogate povijesti te sudionik europskih natjecanja.

Iz 1. HRL Sjever dolazi zagrebački Rukometni klub Maksimir Pastela. Mlada, potentna ekipa koja se bori za naslov u navedenoj ligi te igra vrlo brz i atraktivan rukomet.

Isto tako, na turniru će revijalnu utakmicu odigrati i kombinirane ekipe ŽRK Lipik i Ženski rukometni klub Novska.

Posjetite turnir u velikom broju te na taj način odajte počast čovjeku koji je podigao rukomet iz pepela nakon Domovinskog rata te svojom nesebičnom žrtvom postavio temelje za razvoj rukometa na našem području – poručuju iz LiPe.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/