LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
NK LIPIK 1925 - U Lipiku danas u 19:00 sati

Pogledajte utakmicu protiv NK Garića kojeg predvode Rebrović, Oršić, Starčević, Kraljević i Golubić

02.08.2022. 07:41 | 1122 pregleda | Sport

U utorak, 2. kolovoza u 19:00 sati na igralištu Nogometnog kluba Lipik 1925 odigrat će se prijateljska utakmica između NK Lipik i NK Garić iz Garešnice.

Piše:
Matija Kulhavi

Milašinović najavio novi sustav igre

NK Lipik ovu utakmicu dočekuje nakon dva tjedna priprema, noge će biti sigurno teške i rezultat neće biti u prvom planu, a kako kaže trener Lipika najvažnije je da svi ostanu zdravi.

„Pripreme teku po planu i programu hvala Bogu. Svi su donekle zdravi nakon 2 tjedna priprema i to mi je najveći plus. Zadovoljan sam i s odazivom i s pristupom igrača na treninzima. Dečki svi super rade i nadam se da će nastaviti u tom ritmu. Danas je tekma protiv Garića gdje ću malo probati neki drugi sustav igre i nadam se da ćemo prvenstvo dočekati spremni i zdravi što je najbitnije.“, komentirao je za Compas početak priprema i današnju utakmicu protiv Garića trener Lipika Mario Milašinović.

 

Garić je iznimno kvalitetna ekipa koja cilja na osvajanje naslova prvaka

Gosti iz Garešnice dolaze iznimno ojačani, a kralježnicu ekipe čine bivši „Lipičani“ Tomislav Oršić, Ante Starčević, Matej Kraljević i Tomislav Golubić. Na klupi je i bivši trener Lipika u dva mandata Željko Rebrović. Snagu ekipe iz Garešnice najbolje oslikava rezultat protiv Papuka iz Velike, koji igra istu ligu kao i Lipik i koji je protekle subote u Garešnici stradao s 5-0.

NK Garić iz Garešnice ove godine slavi 100 godina kluba, a glavni cilj je pokloniti ove godine navijačima naslov prvaka. U Lipik sigurno dolaze pobijediti, a posebno motivirani će biti već spomenuti bivši igrači Lipika koji su svojim igrama ostavili duboki trag na lipičkim terenima.

Očekuje nas prava sigurno zanimljiva utakmica, vidimo se u 19 sati u Lipiku.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/