Delfin 2022
Delfin 2022
LIRA vodoravni
Kraj jesenskog dijela natjecanja

STK Lipa 1 na vrhu ljestvice; Robert Vacka vodeći igrač lige

09.12.2021. 13:27 | 3441 pregleda | Sport

Domaće ekipe STK Lipa 1 i STK Lipa 2 protekle su nedjelje, 5. prosinca u dvorani OŠ Vladimir Nazor u Slavonskom Brodu odigrale 6. i 7. kolo 3. HL Istok. Obje ekipe su u dobrom trenažnom procesu i u evidentnoj formi, čemu pridonosi i činjenica da treniraju u odličnim uvjetima novoobnovljene dvorane u Domu u Filipovcu.

Piše:
Compas

 

 

Ekipa STK Lipa 1, u sastavu Zoran Hofman, Igor Sigeti i Robert Vacka, nadigrala je do tada vodeću ekipu STK Vrba s nevjerojatnih 4:0, a istim rezultatom i ekipu STK Slavonski Brod 2 i time zasjela na vrh ljestvice s 13 osvojenih bodova, uz omjer 6 pobjeda i 1 poraz.

Odličnu formu pokazuje R. Vacka, koji je s 10 pobjeda i 1 porazom vodeći igrač lige, dok je Z. Hofman pobijedio Roberta Klobučar, dosad neporaženog. Inače u mlađim danima je igrao u prvoj ligi.

Ekipa STK Lipa 2 je u pomlađenom sastavu Kristijan Kasana, Patrik Ljevar i Daniel Sanić, izgubila od ekipe STK Slavonski Brod 2 sa 4:1, dok je pobijedila ekipu STK Graničar 2 s rezultatom 4:3 i time izbjegla posljednju poziciju na ljestvici te sada drži 7. mjesto s 8 osvojenih bodova, uz omjer 1 pobjeda i 6 poraza.

U prvoj postavi igra i Zlatko Ivanić, a u drugoj Jan Strmota.

 

Naslovna fotografija: arhiva Compas


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/