Delfin 2022
Delfin 2022
Medianno
OMANOVAC ZIMSKA TRENING LIGA

Nakon trećeg kola Kelemen vodeći u ukupnom poretku

09.12.2021. 09:02 | 3724 pregleda | Sport

Proteklog vikenda, u nedjelju 5. prosinca održano je 3. kolo Omanovac zimske trening lige na kojem je nastupilo 28 natjecatelja, a uz lokalne trkače iz Lipika i Pakraca nastupili su i natjecatelji iz Kutine, Slavonskog Broda i Požege.

Piše:
Tomislav Ević

Ovo kolo je u muškoj konkurenciji pobijedio odlični Antonio Đurčević iz Požeškog Brestovca postigavši vrijeme od 36 minuta i 27 sekundi ispred drugoplasiranog Lipičanina Vedrana Kelkemena s vremenom 38 minuta i 7 sekundi; Dejan Radanac bio je treći s vremenom od 41 minute i 45 sekundi.

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Martina Šipoš Vučković iz Slavonskog Broda popevši se na Omanovac za 52 minute i 25 sekundi, Sanja Vuković u cilj je ušla samo 34 sekunde kasnije s vremenom 52 minute i 59 sekundi, dok je treća kroz cilj prošla Sanja Šemuga s vremenom 54 minute i 7 sekundi.

Nakon trećeg kola u ukupnom poretku muških vodeći je Vedran Kelemen sa 140 bodova, slijedi ga Dejan Radanac sa 120, dok je treći Antonio Đurčević sa 100 bodova. Rekord lige još uvijek pripada Renatu Dasoviću iz ekipe Kutina Runners koji je u prosincu prošle godine postigao vrijeme od 36 minuta i 1 sekunde.
Kod žena je situacija nešto kompliciranija jer iz kola u kolo varira broj natjecateljica pa je drugačija raspodjela bodova.

U nedjelju je najbrža bila, kao i prošlo kolo, Martina Šipoš Vučković, zasad ukupno druga u poretku, za njom je došla ukupno vodeća Sanja Vuković, a na trećem mjestu je debitantica Sanja Šemuga. Četvrta dolazi Marija Lang Turkalj, ukupno treća, a iza nje jedina domaća predstavnica Sanja Skender.

Info i foto: Omanovac zimska trening liga


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/