Delfin 2022
LIRA okomiti
LIRA vodoravni
toplice lipik

Nastavak škole plivanja na unutarnjem bazenu Toplica Lipik

01.12.2021. 11:58 | 3735 pregleda | Sport

Početkom listopada u zatvorenom bazenu Toplica Lipik počeli su se održavati treninzi plivanja kao nastavak škole plivanja koja se ljetos održavala na Bazenima Lipik, saznali smo jučer od Petra Otkovića, trenera daruvarske sportske Udruge „Super-sportaš“ koja uz suradnju s Gradom Lipikom i Toplicama Lipik provodi treninge plivanja.

Piše:
Tomislav Ević

Treninzi se održavaju jednom do dvaput tjedno utorkom i četvrtkom, ovisno o dostupnim terminima i obavezama polaznika, i to poslijepodne od 15:30 do 16:30. Od petnaestak polaznika koji su se prijavili početkom listopada, jučer je na treningu sudjelovalo samo njih šestero, većinom radi viroza koje su uobičajene za ovo doba godine. Cijena zimskog izdanja škole plivanja je 150 kuna mjesečno i osmišljeno je za starije predškolce i osnovnoškolce od prvog do osmog razreda koji znaju plivati i žele dodatno usavršiti tehnike plivanja.

Trajat će kontinuirano cijelu zimu sve do otvaranja Bazena Lipik kada se seli na otvoreno i kada će započeti novi ciklus škole plivanja za neplivače istih dobnih skupina. „Mjesta još ima tako da pozivam sve zainteresirane da se jave i da nam se pridruže“ poziva trener Otković one koji se možda još dvoume, a dodaje da je u planu nastavak zimskih treninga plivanja i nagodinu nakon završetka ljetnog ciklusa škole plivanja na Bazenima Lipik.

Prijavu za program škole plivanja kao i dodatne informacije možete dobiti putem maila skolaplivanjalipik@hotmail.com ili pozivom na kontakt broj: + 385 99 693 77 80

 

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/