Darvil2
delfin3
Hotel Pakrac 2 (365)
s rukometnih terena

RK LiPa uvjerljiva u 1. kolu Kupa

04.11.2021. 10:20 | 308 pregleda | Sport

Sinoć je u pakračkoj dvorani odigrano 1. kolo Kup natjecanja HRS – a – regija Istok u kojoj je LiPa, pred ugodno popunjenim tribinama, savladala goste iz Nove Gradiške s uvjerljivih 34:18 (20:8).

Piše:
Compas

Naši rukometaši su izrazito motivirano krenuli u utakmicu, a visok ritam koji su nametnuli momci Vladimira Pipala, gosti nisu mogli pratiti. Već do polovice prvog poluvremena je bilo 9:4, a ta razlika do kraja poluvremena je više nego udvostručena (20:8).

Drugo poluvrijeme nije bilo tako uvjerljivo, no naši rukometaši su svejedno povećavali svoju prednost do konačnih 34:18.

Kvalitetna igra u oba pravca, omogućila je treneru Pipalu da priliku pruži svakom igraču u zapisniku, a i da odmori neke pojedince pred nedjeljni ogled s Borovom (19 sati).

Najefikasniji kod LiPe bili su Petar Rudolf Sommer i Matija Šimić sa 6 pogodaka. Tercet Antun Gamberger, Robert Mrkalj i Domagoj Vonić su dodali 4 pogotka, dok su Andrija Krucki, Ivan Macura i Alen Smiljčić 2 puta tresli protivničku mrežu. Po jednom su se u strijelce upisali Karlo Frajfogel, Marin Šimić, Kristijan Paragi i Roko Major. Još su nastupali Ivan Friš te vratari Dominik Jančik, Mislav Vujatović i Dario Papušek.

Kao što smo već spomenuli, pred našim je rukometašima nastavak ligaškog natjecanja, gdje će u nedjelju od 19 sati ugostiti ekipu Borova.

info i foto: RK LiPa


Darvil3