delfin3
Darvil2
Hotel Pakrac 2 (365)
lov ribe udicom na plovak

Sandi Matijašević najbolji na društvenom natjecanju ŠRD Pakrac

24.10.2021. 17:36 | 555 pregleda | Sport

Na jezeru Pakurnovac u Prekopakri, danas prijepodne održano je društveno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak u organizaciji Športskog ribolovnog društva Pakrac.

Piše:
Compas

Na natjecanju koje je trajalo od 9 sati ujutro pa sve do podne sudjelovalo je trinaest ribiča i članova ŠRD Pakrac među kojima se kao najbolji pokazao Sandi Matijašević s 1980 grama ulovljene ribe. Drugi najbolji rezultat postigao je Željko Ljevaković s 895 grama ulova, dok je treće mjesto osvojio tajnik društva Tihomir Vuković s ulovljenih 570 grama.

Vrlo dobri vremenski uvjeti sunčanog i toplog nedjeljnog prijepodneva bili su naklonjeni ribičima, a nakon vaganja ulova i netom prije proglašenja pobjednika okupljenim članovima ŠRD Pakrac obratili su se predsjednik društva Ivan Nožarić koji je čestitao najboljima i Davor Jandroković predsjednik lipičkog Športskog ribolovnog društva „Slavonac“ koji je pohvalio organizaciju natjecanja i okupljene ribiče podsjetio na skorašnju izbornu skupštinu Športskog ribolovnog saveza Požeško-slavonske županije.

Jandroković je prisutne uputio i u detalje vezane za poribljavanje jezera Raminac, koje će se uskoro provesti u djelo s 550 kilograma ribe kojim će se obnoviti riblji fond Raminca nakon nedavnog ispuštanja jezera radi popravka ondašnje brane.


Darvil3