Delfin
Delfin
Medianno
10. i 11. srpnja

Multipak će se ipak održati, ali u manjem obimu

02.06.2020. 14:37 | 413 pregleda | Najave

Piše:
Compas

Budući da se situacija izrazito poboljšala i otvorila mogućnost organizacije sličnih događanja u ponešto drugačijim okolnostima i uvjetima, i mi smo odlučili organizirati deveti Multipak i to u srpnju, točnije 10. i 11. srpnja (petak i subota).“, izvijestila nas je Monika Lucić Fider, ravnateljica Gradske knjižnice Pakrac i članica Multipak tima.

Okosnica cijele priče - velika HI FI izložba, izlagači hi fi sustava, audio i video opreme, ponovno dolaze u Pakrac predstaviti vrhunske sustave, zvuk i sliku, kako domaćim posjetiteljima, tako i posjetiteljima iz svih dijelova Hrvatske i šire.

Međutim, ove godine Multipak neće trajati cijeli tjedan - nema projekcija dokumentaraca, radionica niti Mini Multipaka - ali nastojat ćemo sve navedeno nadoknaditi kvalitetom ovogodišnjih izlagača i hi fi sustava koje ćete moći vidjeti i poslušati, a dokumentarce i radionice očekujte u punom opsegu već sljedeće godine na jubilarnom, 10. Multipaku - poručuju organizatori.

Završnica ovogodišnjeg Multipaka bit će upravo u dvorištu kompleksa Janković – ondje se planira napraviti veliki  završni Multipak tulum, odnosno druženje i glazba na otvorenom!

U bliskom razdoblju bismo trebali saznati više detalja s kojima ćemo informirati naše čitatelje.