LIPIK test
LIPIK test
Medianno
KNJIŽNICE LIPIK I PAKRAC

Počeo mjesec hrvatske knjige!

16.10.2019. 10:25 | 523 pregleda | Vijesti

Jučer je počeo Mjesec hrvatske knjige - manifestacija je to koja već godinama u trajanju od 15. listopada do 15. studenog različitim programima i aktivnostima promiče knjigu i kulturu čitanja - na nacionalnoj, ali i na svim lokalnim razinama i knjižnicama uključenim u program Mjeseca hrvatske knjige.

Piše:
Tomislav Ević

Ovogodišnji MHK posvećen je glazbi i odvija se pod motom "U ritmu čitanja", a knjižnice u Pakracu i Lipiku također će sudjelovati u ovoj manifestaciji. Budući da program Knjižnice Lipik još nismo primili objavit ćemo ga čim ga dobijemo, a sada Vam prenosimo program Knjižnice Pakrac.

Gradska knjižnica Pakrac osmislila je svoj ovogodišnji program i aktivnosti upravo oko teme glazbe u suradnji s ostalim pakračkim kulturnim i obrazovnim ustanovama, a uz pokroviteljstvo Grada Pakraca.

Program MHK započinje već ovog vikenda, tradicionalnim Dječjim kutkom na ovogodišnjem sajmu Slavonski banovac, a nastavlja se predavanjem dr.sc. Dinka Župana o poznatoj hrvatskoj skladateljici Dori Pejačević kao čitateljici - u utorak, 22.10.

Ostale aktivnosti Knjižnice Pakrac u Mjesecu hrvatske knjige možete vidjeti na priloženom plakatu.