Delfin
LIPIK test
Medianno
SUBOTA, 17. KOLOVOZ – 18 SATI

Veliki derbi: NK Lipik 1925 – NK Hajduk Pakrac

13.08.2019. 08:56 | 1046 pregleda | Vijesti

U sklopu 1. kola kupa NS PSŽ na lipičkom nogometnom stadionu u subotu, 17. kolovoza, s početkom u 18 sati odigrat će se veliki derbi između između NK Lipik 1925 i NK Hajduk Pakrac. Utakmica će ujedno poslužiti i kao odličan test za obje momčadi pred nadolazeću sezonu koja počinje vikend iza ovog ogleda.

Piše:
Compas

Pogledom u povijest službenih međusobnih susreta, u onom zadnjem, prije dvije godine, NK Lipik 1925 je slavio s 0:2 u Pakracu, također u kup natjecanju. Ipak, zanimljivije je da je posljednja domaća službena utakmica bila prije čak 12 godina, kad je Lipik slavio identičnim rezultatom te potom osvojio prvu županijsku nogometnu ligu.

Gledajući snage obje momčadi možemo reći kako su izgledi za prolazak u drugo kolo kupa podjednaki, no svakako treba napomenuti da Hajduk dolazi iz većeg ranga što im ipak daje ulogu favorita u ovoj utakmici.

Dosadašnji rezultati u pripremnim utakmicama pokazuju kako su obje momčadi odlično spremne i kako mogu igrati egal utakmice i s protivnicima iz većih rangova, tako da sve gledatelje zasigurno očekuje spektakl kao i u prijašnjim susretima ove dvije momčadi, stoga u subotu u 18 sati svi putevi vode na Gradski stadion Lipik.