LIRA okomiti
Narodne kupke vanjski
Tica
HPD LIPA LIPIK

Izložba Planine okom planinara i tradicionalni planinarski pohod u Lipiku

10.06.2024. 09:36 | 313 pregleda | Najave

Ljubitelji planina, planinarenja i planinarske fotografije uživat će na izložbi pod nazivom "Planine okom planinara" koja će se održati u petak, 14. lipnja, u Multikulturalnom centru Lipik s početkom u 19 sati. Ova izložba dio je manifestacije "Lipanj u Lipiku 2024", koju organizira Hrvatsko planinarsko društvo "Lipa" iz Lipika.

Piše:
Matija Kulhavi

Na izložbi će biti prikazane fotografije koje osvajaju ljepote planinskih predjela kroz objektiv iskusnih planinara. Posjetitelji će imati priliku vidjeti prizore netaknute prirode, snježnih vrhova, idiličnih jezera i spektakularnih slapova. Ova jedinstvena kolekcija fotografija namijenjena je svim ljubiteljima prirode i planinarenja, kao i svima onima koji žele doživjeti planine kroz oči onih koji ih svakodnevno osvajaju.

Dan nakon izložbe, u subotu, 15. lipnja, održat će se tradicionalni planinarski pohod. Okupljanje sudionika zakazano je za 8:30 sati kod fontane na Trgu Hrvatskih branitelja (kod tržnice) u Lipiku, a polazak je planiran za 9:00 sati. Planinari će imati priliku uživati u ljepotama prirode, dok je očekivani povratak i zajednički ručak predviđen za 14:00 sati.

Ova manifestacija pruža savršenu priliku za sve zaljubljenike u planine da se druže, razmjenjuju iskustva i uživaju u zajedničkim aktivnostima.

 

Toplice Lipik_640x200_tekst