Grad Lipik_drugi banner
Narodne kupke vanjski
KUD ZELENI GAJ

Katarinski susreti u subotu navečer - večer kulture, plesa i glazbe

21.11.2023. 12:17 | 1434 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

U subotu, 25. studenog, s početkom u 19 sati, Društveni dom u Gaju postat će središnje mjesto okupljanja ljubitelja kulturne baštine. KUD Zeleni Gaj s ponosom organizira tradicionalne Katarinske susrete, pružajući publici priliku da uživa u bogatom kulturno-umjetničkom programu.

Na ovom kulturnom događaju, učesnici će moći uživati u izvedbama KUD-a Đeram iz Viljeva i KUD-a Košutarica, koji će svojim nastupima obogatiti večer. Nakon kulturnog programa, svi prisutni imat će priliku nastaviti druženje s gostima, publikom i članovima KUD-a uz pjesmu, ples i svirku.

Za glazbeni užitak nakon programa pobrinut će se TS Lipa. Organizatori su pripremili večer ispunjenu tradicijom, glazbom i plesom te pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i zajedno uživaju u ovoj posebnoj atmosferi.

Dođite u Društveni dom u Gaju i budite dio Katarinskih susreta koji će oživjeti kulturnu scenu i pružiti nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima.

 

Katarinski susret s pjesmom

U organizaciji Ženske pjevačke skupine Kulturno-prosvjetnog društva "Sloga" Pakrac, istoga dana u Pakracu će se održati koncert pod nazivom "Katarinski susret s pjesmom". Događaj će započeti u 18 sati u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman.

Osim domaćina, na ovom koncertu će gostovati pjevačke skupine i zborovi iz gradova Nove Gradiške, Dežanovca, Hercegovca i Prekopakre, čineći ovaj kulturni događaj bogatim i raznolikim glazbenim izričajem.

Ulaz na koncert je besplatan, a posjetitelji će imati priliku uživati u raznolikosti pjesme i vokalnih izvedbi koje će ispuniti prostor Hrvatskog doma dr. Franje Tuđmana.

Katarinski susreti s pjesmom Medium


LIRA ispod članka