Grad Lipik_drugi banner
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
ZAPOČINJE LJETNA SEZONA KUPANJA

Lipički bazeni otvoreni od 3. lipnja

23.05.2023. 10:54 | 5463 pregleda | Lifestyle

Lipički bazeni su spremni primiti prve kupače, a kupališna sezona započinje 3. lipnja i trajat će zaključno s 31. kolovoza. Kako i priliči, 3. lipnja neće se naplaćivati ulaz, a za sve posjetitelje ulazna vrata će biti otvorena već od 9 sati ujutro, dok je za navečer, s početkom u 21 sat, organiziran koncert grupe "Nevera band".

Piše:
Dinko Kliček

Uvodnim ljetnim koncertom uz bogatu ugostiteljsku ponudu bit će predstavljena i nova statična ljetna pozornica, zbog praktičnosti montirana na ulazni dio zelene površine i predviđena za doista brojna društveno-kulturna i zabavna događanja najavljena za predstojeće ljeto.

Kako doznajemo, radno vrijeme bazena bit će isto kao i prošle godine. Bazeni će raditi od nedjelje do četvrtka od 9 do 21 sat, a petkom i subotom do 2 ujutro kad je predviđeno i noćno kupanje.

Cijene cjelodnevnih ulaznica su sljedeće: za odrasle 3,5 eura, a vikendom i blagdanom 4,5 eura, dok za djecu od 4 do 15 godina starosti iznose 2,5 eura (vikend 3 eura). Moguće je i već poznato kupanje od 16 sati kad se naplaćuje popodnevna ulaznica u visini 2,5 eura (vikend 3,5) za odrasle, dok će djeca takvo skraćeno kupanje plaćati 2 eura (vikend 2,5). Postoje opcije kupnje obiteljskih ulaznica, kao i onih mjesečnih i sezonskih. Omogućen je i najam ležaljki po 3 eura, kao i raznih rekvizita za zabavu.

O ugostiteljskoj ponudi ove će godine brinuti lokalni poduzetnici Ivana Matačić i Marko Barčan koji takva iskustva imaju od ranije. U razgovoru s njima doznali smo detalje koji garantiraju da će se ovog ljeta na bazenima moći dobro pojesti i popiti. Za sve one koji već pitaju, među ostalim je potvrđena i široka paleta proizvoda domaćeg craft piva iz Pivovare Slavonica kojom ćete bez problema gasiti žeđ tijekom najavljenih ljetnih vrućina.

Za više informacija valja zapratiti Facebook stranicu Bazeni Lipik – Službena stranica, dok ćete najave događanja na bazenima moći pročitati i putem našeg portala. 


LIRA ispod članka