Grad Lipik_drugi banner
delfin3
LIRA vodoravni
GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA LIPIK

Izložba Siniše Njegovana Stareka: Jesenja paleta

17.09.2022. 07:45 | 1541 pregleda | Vijesti

U četvrtak, 22. rujna 2022. godine, u 19 sati, u Multikulturalnom centru u Lipiku održat će se otvorenje izložbe slika Siniše Njegovana Stareka pod nazivom „Jesenja paleta“.

Piše:
Compas

Siniša Njegovan Starek je rođen u Sunji, a djetinjstvo je proveo u Prekopakri i Pakracu. Mnogima je poznat i kao saborski zastupnik koji je u dva mandata u Hrvatskom saboru zastupao češku i slovačku nacionalnu manjinu. Starek se slikarskim tehnikama bavi od osamdesetih godina prošlog stoljeća, a dosad je održao gotovo dvadesetak samostalnih izložbi. Sudjelovao je na više od dvadeset međunarodnih izložbi karikature, a nekoliko stotina karikatura je objavio u časopisima SlavijaJednotaDětský koutek Brodolom. Osim slikarstva, ovaj se svestrani umjetnik bavi i pisanjem pjesama, povijesnih članaka, humoreski i aforizama koje je objavljivao na hrvatskom i češkom jeziku.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/