LIPIK test
LIRA okomiti
Medianno
BAZENI LIPIK

Poziv izlagačima, proizvođačima i kreativcima da sudjeluju na Ljetnom festu

20.06.2022. 10:05 | 775 pregleda | Najave

Sutra i kalendarski započinje ljeto, a temperature se već neko vrijeme kreću oko 30 °C. Shodno tome, spas od ljetnih vrućina najbolje je potražiti na lipičkim bazenima.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu, bazeni svojim posjetiteljima nude i čitav niz dodatnih sadržaja. Osim sportskih događanja, vikendom su popularna noćna kupanja, kao i glazbene večeri.

Piše:
Compas

Tako će se i 9. srpnja na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku od 17 sati odvijati Ljetni Fest, a ovom se prilikom pozivaju svi zainteresirani izlagači da se prijave za predstavljanje svojih proizvoda i usluga.

Štandove za izlaganje osigurava Grad Lipik, a ekipa Povijesnog društva Pakrac - Lipik najavljuje otvaranje sada već nadaleko poznate krčme „Kod veprove glave“ koja će zasigurno zadovoljiti svako nepce koje se te ljetne srpanjske subote zatekne na bazenima.

Uz glazbu, kupanje, izlagače, krčmu „Kod veprove glave“ te ugostiteljsku ponudu restorana Vrata Slavonije zabava je zagarantirana.

Sve prijave izlagača zaprimaju se na e-mail: info.bazeni.lipik@gmail.com, a dodatne informacije možete dobiti na kontakt broj: 099 460 0410.


LIRA ispod članka