Darvil2
delfin3
Medianno
Za  akademsku  godinu 2021./2022.

Javni natječaj Grada Lipika za dodjelu studentskih stipendija

22.09.2021. 10:30 | 498 pregleda | Vijesti

Grad Lipik objavio je javni natječaj za dodjelu   studentskih stipendija za akademsku  godinu 2021./2022.

Piše:
Tomislav Ević

 

 

Za stipendije se mogu prijaviti svi redovni studenti prve, druge, treće i četvrte odnosno završne godine studija osim apsolvenata, a stipendija će se dodjeljivati u mjesečnom iznosu od 500,00 kn uz napomenu da se visina stipendije tijekom korištenja može se mijenjati sukladno mogućnostima proračuna.

Pravo prijave na natječaj imaju studenti koji su državljani Republike Hrvatske, imaju status redovnog  studenta, imaju prebivalište na području Grada Lipika kontinuirano najmanje 3 godine od dana objave natječaja i koji nemaju zaključen ugovor o stipendiranju s drugim davateljima stipendija ili ne ostvaruju drugi oblik novčanog primanja koje ima obilježja stipendije studentskog kredita.

Stipendije se studentima odobravaju na osnovu sljedećih mjerila i kriterija: vrsta studija, uspjeh učenika/studenta u prethodnoj školskoj/akademskoj godini, godina studija, sudjelovanje na županijskom, državnom ili međudržavnom natjecanju i postignuti rezultati na tom natjecanju u prethodnoj školskoj /akademskoj godini, materijalni položaj, socijalni uvjeti, deficitarna zanimanja.

Prijave na natječaj mogu se predati do 18. 10. 2021. u Gradskoj upravi Lipik, a obrazac za prijavu kao i puni tekst natječaja s uvjetima i adresom na koju je prijavu potrebno predati nalaze se na stranicama Gradske uprave Lipik.


Darvil3