LIPIK test
DNM vertikal
Medianno
od 13. do 18. rujna

Jedinstveni tematski kviz posvećen isključivo glazbi u sklopu ovogodišnjeg Multipaka

14.09.2021. 10:09 | 246 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Predavanjem „Glazba i nostalgija“: zašto stara glazba zvuči bolje? Te projekcijom dokumentarnog filma Billie, u Pakracu je 13. rujna započeo deveti po redu Multipak – najveća regionalna multimedijalna izložba koja je pokrenuta 2012. godine i koju zajednički organiziraju Robertoshop trgovina, Muzej Grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac, uz potporu Grada Pakraca.

Ovaj multimedijalni festival u sklopu kojega posjetitelji imaju mogućnost uživati u jednoj od najvećih audio-video izložbi u ovom dijelu Europe, ali i u raznim drugim sadržajima kao što su koncerti, radionice, predavanja, projekcije dokumentarnih filmova, održava se sve do subote, 18. rujna.

Središnji događaj svakako je velika HI FI izložba koja je na rasporedu u petak 17. i subotu 18. rujna. Predstavit će se 36 izlagača iz cijele Europe, neki visokokvalitetni uređaji će biti premijerno prikazani u Hrvatskoj, a postava ovogodišnje HI FI instalacije koja će biti predstavljena u Pakracu vrijedna je oko 3 milijuna kuna!

Već u ponedjeljak su započele projekcije izvrsnih dokumentarnih filmova, književne večeri, predavanja, radionice, Mini Multipak s programom za djecu i mlade, a posebna je zanimljivost tematski kviz posvećen isključivo glazbi, koji će u dvorištu kurije Janković biti održan u srijedu 15. rujna s početkom u 18 sati i koji će zasigurno privući brojne kvizoljupce. 

Cijeli program možete pronaći na internet stranici https://multipak.hr/hr/program 


DNM ispod