delfin3
LIPIK test
Medianno
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

Preventivna akcija na lipičkim bazenima - "Zaštitimo svoju imovinu na bazenu"

18.06.2021. 11:16 | 614 pregleda | Vijesti

Na lipičkim bazenima danas je predstavljen projekt "Zaštitimo svoju imovinu na bazenu". Projekt su predstavili policijski službenik Goran Matijević (PU požeško-slavonska) i kontakt policajac Darko Major (PP Pakrac), a nazočili su predsjednik lipičkog Gradskog vijeća Slobodan Katunar, načelnik Policijske postaje Pakrac Robert Hrastić te građani koji su se našli na bazenima.

Piše:
Compas

Policijska uprava požeško-slavonska već duži niz godina provodi preventivni projekt „Zaštitimo svoju imovinu na bazenu“ koji ima za cilj osiguranje povoljnog stanja sigurnosti u zonama bazena na našem području.

Projekt se provodi u suradnji sa suvlasnicima i korisnicama bazena, kao i s predstavnicima lokalne samouprave.

Što se tiče stanja sigurnosti na našem području u vrijeme ljetne sezone, ono se može ocijeniti povoljnim jer se ne bilježi veliki broj kaznenih djela, rekao je policijski službenik Goran Matijević.

Sama aktivnost ovog projekta je usmjerena na poticanje građana na samozaštitno ponašanje, a provodi se postavljanjem plakata, podjelom letaka i obilaskom bazenskih kompleksa.

Bazeni Lipik imaju nacionalnu oznaku sigurnosti – Safe stay in Croatia. 

Vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt, u ovom slučaju Bazeni Lipik, djeluju prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.


PRO PING