Delfin
LIPIK test
Bazeni Lipik

VODE LIPIK: Obavijest o prekidima usluge vodoopskrbe i odvodnje

14.07.2020. 11:47 | 1158 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Objavljujemo priopćenje tvrtke Vode Lipik d.o.o. vezan za povremene prekide u vodoopskrbi i odvodnji na području Lipika i Pakraca zbog radova na projektu „Aglomeracija Lipik-Pakrac“.

Obavještavamo korisnike kako su u tijeku radovi na Projektu „Aglomeracija Lipik-Pakrac“ na više lokacija na području Pakraca i Lipika, uslijed kojih dolazi do povremenih planiranih ili neočekivanih prekida u vodoopskrbi i odvodnji, uzrokovano oštećenjem cjevovoda, neophodnom rekonstrukcijom mreže ili ugradnjom priključaka.

Molimo korisnike za praćenje objava o prekidima u isporuci vode kako bi se na vrijeme opskrbili dovoljnim količinama vode. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, građanima se savjetuje da puste vodu da isteče dok se ne razbistri.

Za upite i prijave vezano za najavljene ili nenajavljene prekide u opskrbi vode za ljudsku potrošnju i usluge odvodnje, molimo da kontaktirate dežurni telefon 098 437 775 ili u središnjicu tvrtke Vode Lipik d.o.o. na broj 034 211-140.

Molimo potrošače za razumijevanje te se zahvaljujemo na strpljenju.