LIPIK test
Delfin
Medianno
Natjecanje za najljepšu okućnicu

Otvorene prijave za natjecanje „Ljetna okućnica Lipika 2020.“

14.07.2020. 09:04 | 718 pregleda | Vijesti

Na inicijativu Turističke zajednice Grada Lipika pozivaju se građani da urede svoje okućnice kako bi grad izgledao ljepše i ugodnije. Turisti će, radi trenutne situacije, birati smještajne objekte i destinacije gdje se mogu osjećati ugodno, okoliš koji je uređen i gdje mogu uživati u prirodnom ambijentu.   

Piše:
Compas

I ove godine Turistička zajednica Grada Lipika i Grad Lipik ovom nagradnom igrom animiraju građane da ukrase svoje okućnice i naš Grad. 

Pozivaju se sve građanke i građani Lipika da ukrase svoje vrtove i balkone cvijećem i zelenilom te tako sudjeluju u nagradnoj promotivnoj akciji "Najljepša ljetna okućnica Grada Lipika" za 2020. godinu.

Natjecanje se provodi već dugi niz godina, a ove godine će se provesti u srpnju. 

Sudjelovati u nagradnoj akciji mogu svi, uključujući vlasnike koji su prošlih godina osvojili nagrade. Svaki natjecatelj sa svojim informacijama se treba prijaviti u Turistički ured na mail ili na telefonski broj do ponedjeljka 20. srpnja 2020.godine, te poslati 10 svojih fotografija okućnice.

Nakon prijava i dostave fotografija, objavit ćemo fotografije u galeriji na Facebook stranici Turističke zajednice gdje će tjedan dana biti otvoreno glasovanje.

Birat će se tri najviše ocijenjena vlasnika okućnica, a nagrade su u vrijednosti 1.000, 500 i 250 kuna koje natjecatelji trebaju upotrijebiti u obogaćivanje prijavljene okućnice. 

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte ovdje.  

 

Info i prijave

Mail: tz.lipik@gmail.com

Telefon: 098 575 335

 

izvor: www.tz-lipik.hr