LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

Vikend obilježile prometne nesreće i krađe

29.06.2020. 10:00 | 1269 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Policijska uprava požeško-slavonska informirala nas je o svemu što se na našem području događalo tijekom vikenda.

Provaljeno u obiteljsku kuću u Kukunjevcu, otuđen novčanik u Pakracu

U razdoblju od 22. do 27. lipnja 2020., u mjestu Kukunjevac (Lipik), nepoznati počinitelj (ili više njih), provalio je u obiteljsku kuću s pripadajućom garažom u vlasništvu 45-godišnjaka i iz iste otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

U subotu 27. lipnja 2020., oko 3 sata ujutro, u Bolničkoj ulici u Pakracu, ispred ugostiteljskog objekta, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti u vlasništvu 21-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi

Požar na automobilu u Pakracu

Tijekom proteklog vikenda u Donjem Čagliću je došlo do prometne nesreće koja je nažalost rezultirala sa smrtno stradalim motociklistom, o čemu smo već izvijestili zasebnim priopćenjem.

Međutim, u nedjelju, 28. lipnja 2020., oko 20 sati, u pakračkoj Ulici Matije Gupca, tijekom vožnje je došlo do samozapaljenja osobnog automobila marke „Škoda“, daruvarskih registarskih oznaka, s kojim je upravljala 40-godišnjakinja, a požar je zahvaljujući iznimno brzoj intervenciji ugašen od strane djelatnika vatrogasne službe.