Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
OD 26. LIPNJA

Otvorenjem bazena započinje manifestacija 'Ljeto u Lipiku'

25.06.2020. 18:31 | 645 pregleda | Vijesti

Sutrašnjim otvorenjem Bazena Lipik započinje  manifestacija "Ljeto u Lipiku" u organizaciji Grada Lipika, Turističke zajednice Grada Lipika i Lipičke razvojne i turističke agencije Lira d.o.o. tijekom koje nas očekuju brojna događanja i koja će trajati sve do 31. kolovoza 2020.

Piše:
Compas

Većina događanja koja će se održati u sklopu ove manifestacije odvijat će se na kompleksu otvorenih bazena koje ove godine otvara Grad Lipik te gradske tvrtke Lipkom i Lira.

Očekuju nas različita sportska događanja kao što je natjecanje u plivanju te turniri u nogometu, odbojci, nogotenisu i ostalim sportovima. Za one željne večernje zabave, Bazeni će raditi minimalno do ponoći te će se organizirati zabave kao što je pool party, glazbene večer, koncert pod zvijezdama i slično. O svim događanjima Compas će vas pravovremeno informirati.

Već prvi vikend očekujemo malu školu ronjenja, a za otvorenje Bazena Lipik u petak 26. lipnja 2020. od 19 sati svirat će grupa Mini Laguna.

Organizatori pozivaju sve posjetitelje događanja da se pridržavaju epidemioloških mjera i uputa Stožera civilne zaštite kako bi sačuvali zdravlje svih nas.