Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2

Zbog koronavirusa odgođen Lipik 3x3 Challenger 2020.

29.05.2020. 11:26 | 495 pregleda | Vijesti

Piše:
Sezame.pr

Lipik 3x3 challenger, koji je prema svjetskom FIBA 3x3 kalendaru trebao biti održan 12. i 13. lipnja, odgođen je, a ovogodišnja 3x3 sezona još uvijek nije započela.

Obzirom da je FIBA otkazala sva 3x3 događanja za lipanj i srpanj u cijelom svijetu, tako je i Lipik 3x3 Challenger prebačen u kasniji termin – kraj rujna ili početak listopada. Još uvijek čekamo službenu potvrdu datuma, ali i daljnji rasplet epidemije COVID-19, posebno projekcije očekivanog i spominjanog drugog vala epidemije u jesen/zimu. Nadamo se da ćemo i ove godine ugostiti u našem malome Lipiku košarkaše iz cijelog svijeta u sklopu kakve-takve ovogodišnje 3x3 sezone“, rekao je Ivan Pušćenik, predsjednik Udruge Libox koja već godinama organizira Lipik 3x3 challenger. Ipak, Lipičani ovog ljeta vjerojatno neće ostati bez 3x3 košarke.

Umjesto Challengera – amaterski turnir

Bez obzira na Challenger početkom kolovoza planiramo organizirati dvodnevni amaterski streetball za lokalne i domaće ekipe, uz U2 streetball party i razne druge sadržaje, ukoliko dopuste mjere HZJZ“, najavljuje Pušćenik.